Najveće laži o seksu u koje ste vjerojatno povjerovali

Vidi originalni članak
Koliko seks zapravo traje?

Nova studija istaknutog urologa i stručnjaka za muško seksualno zdravlje, Harryja Fischa, pokazala je da za gotovo polovicu muške populacije seks traje samo dvije minute. Toliko o tome kako seks traje i traje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zapanjujuće, ali 45 posto muškaraca seksualni čin završi prebrzo i to zaista prebrzo', zaključio je Harry Fisch te nadodao da to nije dovoljno kako bi žena došla do orgazma. Osim toga, njegova studija je pokazala i da se parovi u prosjeku seksaju dva puta tjedno.

Muškarci su napaljeniji od žena

Živimo u takvom društvu da se jednostavno podrazumijeva da su muškarci napaljeniji od žena. Muškarac mora biti dominantniji jer tako može sačuvati svoju muškost. Ali, ne vjerujte u to. Žene su zapravo napaljene koliko i muškarci, to je stvar biologije.

Prosječna veličina penisa

Prosječna veličina penisa opće populacije je vjerojatno manja nego što mislite. Jedna tvrtka za proizvodnju prezervativa napravila je studiju o prosječnoj duljini penisa u erekciji, a ona iznosi između 12 i 15 centimetara. Postoji granica koliko velik penis može biti, a da bude udoban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamenice i ostali afrodizijaci

E, ljudi baš znaju biti naivni. To sve je zapravo samo hrana. I ako je muškarac napaljen to je zato jer je napaljen, a ne zato jer je jeo kamenice.

Pripadnici crne rase imaju gigantske penise

Ne postoje dokazi, nigdje, da je veličina penisa povezana s rasom. Zapravo, pokazalo se da veličina penisa nema nikakve veze s tim koje je rase neka osoba. Osim toga, vlasnik najvećeg penisa na svijetu je bijelac iz Brooklyna - Jonah Falcon.

Net.hr

Vezani članci