Najgledanija je epizoda kada je Šeherezada Onuru rekla ‘da’

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
I dok su sve epizode serije koje prati tragičnu ljubav Šeherezade i Onura vrlo gledane, rekord najgledanije drži epizoda emitirana 28. rujna.

Naime, ona je za ekrane zalijepila 870 tisuća ljudi te osvojila 21 posto ukupne gledanosti. U to vrijeme na HTV-u emitirani “Država, selo, grad”, film “Suci izvan zakona” te “Najbolje godine” i Liga prvaka na Novoj TV, “jeli su prašinu” vozeći se iza popularne turske sapunice. Vratili smo se kroz vrijeme otkriti što se magično prikazivalo u tom nastavku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tog dana tužna i uplakana Benu suočila se s problemom s alkoholom te zbog istog završila u bolnici. Šeherezada je slavila rođendan, Onur je “zalijevao” njezin pristanak na zaruke. Šeherezadine fotografije završile su na izložbi umjetnika, kojemu ona za to nikada nije dala odobrenje... I što na to reći nego da Hrvati vole muku i patnje. U najgledanijoj epizodi “1001 noći” RTL televizije susreli su se otkazi, alkoholizam, spletke, krađe, nezakonitosti i tragične ljubavi – kojih u našoj svakodnevici ima na svakom koraku.

Zato i ne čudi što su se Hrvati najviše poistovjetili s tim turskim nastavkom. No dobra je vijest da ni novi dijelovi, koji nose rasplet i sreću nisu pali na ljestvici gledanosti, pa prema tome zaključujemo da među našim ljudima još postoji ka optimizma.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Vezani članci