Nagrdana igra: Vodimo vas na koncert Željka Joksimovića u Mostaru

Vidi originalni članak

O velikom zanimanju za ovaj koncert govori i činjenica da je već rasprodana gornja tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući sponzorima koncerta, organizatori su omogućili niz pogodnosti za kupovinu povoljnijih ulaznica, osobito za studente i fanove iz drugih gradova.

U prodaji su i ulaznice FAN PIT-30 KM; VIP BACKSTAGE-35 KM i vrlo mali broj VIP GOLD po cijeni 50 KM (Uključeno piće dobrodošlice i finger food).

Ulaznice su u prodaji dostupne na info pultu Mepas Mall-a, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba
Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine, Dalmacije i Crne Gore.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

Naš portal u suradnji s organizatorom dijeli 2X2 ulaznice za ovaj koncert. Dovoljno je da odgovorite na pitanje Koliko je Željko Joksimović izdao albuma do sada?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje odgovore uz puno ime i prezime šaljite na adresu

urednistvo@hercegovina.info

Slučajnim odabirom biti će izvučeni dobitnici i isti će putem povratnog maila biti obavješteni o nagradi.


Vezani članci