Je li ovo najseksi TV voditeljica u Hrvatskoj?

Vidi originalni članak
To je, piše Jutarnji list, emisija za moderne, urbane žene i muškarce koja obrađuje teme vezane uz modu, zabavu i ljepotu i sugerira gledateljima kako kvalitetno živjeti.

- Nekoliko sam puta imala priliku sudjelovati u toj emisiji kao manekenka. Vjerujem da sam se upravo kroz te intervjue svidjela urednici Maji Uremović koja mi je ukazala povjerenje pozvavši me da vodim tu emisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S vremenom sam zaplivala i u novinarskim vodama pa sada u toj emisiji uređujem rubriku Extrastyle u kojoj ugošćujem osobe koje se svojim stilom odijevanja razlikuju od drugih i radim Intervju tjedna - kaže nam prelijepa Riječanka koja je, među ostalim, i zaštitno lice modnog dizajnera Jurja Zigmana.

Nikolina je svoje prve korake u manekenskom svijetu napravila sa 14 godina, kada ju je na ulici zaustavila modna agentica i predložila joj da dođe u agenciju na razgovor.

Međutim, ozbiljnije se tim poslom počela baviti nakon što je napravila svoje prve modne fotografije. Nakon toga je njezina karijera modela krenula uzlaznom putanjom.

Vezani članci