Frizura otkriva kakvi ste u krevetu

Vidi originalni članak
Konjski rep

Iako mnoge žene izgledaju kao nevine školarke, one koje nose repić iznenađujuće su vruće među plahtama. Micanje kose s očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.
Seksi savjet: volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako da zapalite nekoliko svijeća i usporite akciju prije seksa i tijekom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri prije vatrene kulminacije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek besprijekorno počešljana i uređena

Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste prije pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Sretniji ste dok vi vodite igru u krevetu te partneru rijetko dopuštate da preuzme inicijativu.
Seksi savjet: Ako uvijek imate kontrolu, to vas može spriječiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči - i prepustite mu se!

Divlja i raspuštena

To je znak da se dobro osjećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema s odlaskom u krevet, a i "poslužit" ćete se kad god vam za to dođe želja.
Seksi savjet: Volite prolaziti prstima kroz kosu? To često znači da biste željeli to isto napraviti svom partneru. Dakle, dirajte ga gdje god želite - on će vam vratiti istom mjerom!

cosmopolitan.hr

Vezani članci