Društvena mreža za bogate naplatit će vam članstvo 53.000 kuna

Vidi originalni članak
Na društvenoj mreži Netropolitan možete dobiti neograničen prostor za pohranu svojih podataka i što je najbolje, na ovoj mreži nema oglasa.

Mrežu je kreirao skladatelj s Manhattena James Touchi-Peters, a on je opisuje kao "online klub za osobe s više novca nego vremena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova alternativa Facebooku, odnosno "Facebook za bogate" pokrenut je u srpnju ove godine i to ekskluzivno za "javne osobe". Dostupna je na desktop i mobilnim preglednicima, a tu su također i iOS i Android aplikacije za smartphone i tablet računala.

Ne znamo hoće li Netropolitan postati idući Twitter ili Facebook, ali sudeći prema dosadašnjem razvoju mogla bi ga zadesiti ista sudbina kao i MySpace. Naime, web stranica je nedostupna od kada je lansirana prošlog utorka zbog preopterećenja servera.

Prema riječima Touchi-Petersa, zbog sigurnosnih razloga i zaštite privatnosti, stranica Netropolitan nije indeksirana na Googleu, nema nikakvih servisa na njoj za ne-članove te nikada neće objaviti imena članova, brojke ili neke druge detalje.

Net.hr

Vezani članci