Društvena mreža za bogate naplatit će vam članstvo 53.000 kuna

Društvena mreža za bogate naplatit će vam članstvo 53.000 kuna
Na društvenoj mreži Netropolitan možete dobiti neograničen prostor za pohranu svojih podataka i što je najbolje, na ovoj mreži nema oglasa.

Mrežu je kreirao skladatelj s Manhattena James Touchi-Peters, a on je opisuje kao "online klub za osobe s više novca nego vremena".

Ova alternativa Facebooku, odnosno "Facebook za bogate" pokrenut je u srpnju ove godine i to ekskluzivno za "javne osobe". Dostupna je na desktop i mobilnim preglednicima, a tu su također i iOS i Android aplikacije za smartphone i tablet računala.

Ne znamo hoće li Netropolitan postati idući Twitter ili Facebook, ali sudeći prema dosadašnjem razvoju mogla bi ga zadesiti ista sudbina kao i MySpace. Naime, web stranica je nedostupna od kada je lansirana prošlog utorka zbog preopterećenja servera.

Prema riječima Touchi-Petersa, zbog sigurnosnih razloga i zaštite privatnosti, stranica Netropolitan nije indeksirana na Googleu, nema nikakvih servisa na njoj za ne-članove te nikada neće objaviti imena članova, brojke ili neke druge detalje.

Net.hr