BB TAJNA Za samo tisuću kuna tjedno opijaju se, skidaju i svađaju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Dok mediji u regiji proteklih dana bruje o događanjima u reality showu čija se radnja odvija u "Big Brother" kući na beogradskom Košutnjaku, javnost, bombardirana iznosom glavne nagrade od 150.000 eura, i ne sluti kolika je tjedna zarada stanara, piše slobodna dalmacija.

- Mislim da je u pitanju iznos od oko tisuću kuna, preciznije broj dana pomnožen prosječnom hrvatskom dnevnicom. Mjesečno je to negdje između 4 i 5 tisuća kuna - povjerava nam osoba bliska producentskoj kući "Emotion" u čijoj se režiji emitira prvi regionalni "Big Brother".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Strogi i tajni ugovori proteklih su godina i u slučaju hrvatskih "BB" izdanja bili prepreka otkrivanju preciznih financijskih klauzula zbog kojih njihovi potpisnici nisi bili voljni javno govoriti o iznosima. No izvori bliski "BB" produkciji kažu nam kako se i zarada sadašnjih stanara vrti oko svota koje su dobivali njihovi prethodnici u hrvatskom "Big Brotheru", a suma ovisi o broju tjedana provedenih u kući.

- Nešto su bolje plaćene poznate face kad se realizira Celebrity "Big Brother". Uostalom, što oni rade tamo da bi nešto zaradili? Apsolutno ništa... Svima njima je cilj glavna nagrada - komentira naš izvor.

"Obični BB stanari" i u svijetu su puno manje plaćeni od poznatih faca, a o enormnim zaradama slavnih svjedoči i svjež primjer iz Indije u kojoj licencni reality show ne uživa popularnost, pa su njegovi producenti posegnuli za propalom TV zvijezdom bujnog poprsju u liku Pamele Anderson koja će za samo tri dana gostovanja u "Big Brotheru" zaraditi čak 3 milijuna kuna. Indijski producenti vjeruju kako će njezin ulazak u kuću vrijediti tog novca te računaju na porast gledanosti i, naravno, značajnu zaradu od oglasa.

Zbivanja iza kamera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijana Čvrljak, Nikola Nemešević, George Rkman, Nikola Maurović i ostali stanari kuće regionalnoga "Velikog brata" nisu bili Pameline sreće kad su potpisivali ugovore s "Emotion" produkcijom, ali su svejedno pristali živjeti svoje živote pred kamerama nadajući se kako će, nakon tri i pol mjeseca boravka u kući, zaraditi barem približno pola njezina iznosa ako izdrže do samog kraja.

Producenti iz "Emotiona" i TV kuće koje emitiraju regionalni "Big Brother" već u samom startu emitiranja zadovoljno trljaju ruke zbog postotaka gledanosti koje im priskrbljuju događaji u kući. Producenti su čak, kaže nam dobro upućeni u zbivanja iza kamera, i sami bili šokirani brzinom razvijanja nekih odnosa poput onoga ljubavnog između udane Šibenčanke Marijane Čvrljak i beogradskog studenta Nikole Nemeševića. Oni im, naravno, samo idu u prilog.

- Ta situacija nije dirigirana od Velikog brata. Nema govora o nekakvom zadatku ili nečem sličnom, što li se već sve piše po internetskim forumima. Možda će se netko od njih danas-sutra, kad iziđe, izvlačiti na nekakav zadatak, ali Veliki brat im sigurno, što se toga tiče, ništa nije naredio - decidirano će naš izvor.

Vezani članci