Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente

Vidi originalni članak

Natječaj je otvoren od dana 20. veljače 2017. do 15. ožujka 2017. godine.
Aplikacije je potrebno dostaviti u Ured Studentskog Zbora u navedenom razdolju od 10 do 13 sati te poslati kopiju u elektronskom obliku na mail projekti2017sz@gmail.com.
Privremeni i konačni rezultati bit će objavljeni na službenim web stranicama Zbora te na službenoj Facebook stranici. Koordinator projekta može uložiti žalbu putem e-maila na privremene rezultate Natječaja u roku od 3 dana od objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilišnoj razini.

Pri aplikaciji je obvezno priložiti:
- Obrazac A1 za pojedince ili obrazac A2 za udruge; obrazac B i obrazac C (preuzeti sa službenih web stranica Studentskog zbora http://studentskizbor.ba/index.php/docs/obrasci-za-projekte )
- Presliku prve stranice indeksa koordinatora projekta / predsjednika Udruge,
- Potvrda o registraciji udruge,
- Studenti pojedinci kratki životopis, udruge program djelovanja.
Uz obvezne dokumente dozvoljeno je priložiti sve što može ići u korist prepoznavnja projekta.

Napominjemo, Studentski zbor neće financirati projekte koji nisu izvršili evaluaciju sredstava iz 2016. godine, kao ni nabavu nastavne opreme i pomagala, odlazak na stručne i športske događaje u okviru nastave, projekte pristigle izvan roka propisanog u ovom natječaju, projekte s nepotpunom ili krivom dokumentacijom te projekte podnesene od strane pojedinaca ili udruga izvan Sveučilišta.

Dodatne napomene:
-Prednost prilikom raspodjele sredstava imat će projekti koji su uredno izvršili prošlogodišnju evaluaciju, a udruge koje su odradile volonterske sate imat će prednost prilikom raspodjele sredstava.
-Programi koji ostvare pravo na potporu obvezuju se istaknuti logo Studentskog zbora tijekom provedbe programa na za to predviđenim mjestima.
-Studentski zbor zadržava pravo sudjelovati u medijskoj prezentaciji programa.
-Udruge mogu aplicirati za cijeli proračun ili projekte.
-Svi projekti prijavljeni na natječaj u 2017. godini moraju biti realizirani do 1.3.2018. U suprotnom moraju izvršiti povrat sredstava Studentskom zboru.
-Detaljno izvješče i evaluaciju projekta potrebno je dostaviti najkasnije 30 dana nakon završetka projekta.

Vezani članci