Program 'Moja praksa' u INTERA TP-u: Vaš put do željenih kadrova

Vidi originalni članak

... i mladih, visokoobrazovanih ljudi olakšavajući pritom jednima pronalazak željenog kadra, a drugima željenog zaposlenja. Program u svojoj suštini za poduzeća predstavlja olakšanje prilikom proces selekcije kandidata s obzirom da se kroz nekoliko tjedana rada s timovima mogu identificirati kvalitetni kadrovi za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak programa „Moja praksa" planiran je za početak ožujka kada će se održati prvi trening na temu timskog rada, a trajat će do kraja svibnja kada će uključeni timovi prezentirati svoje projekte. Polaznici programa će proći pet treninga na kojima će unaprijediti svoje poslovne vještine, a stečeno znanje će primijeniti u timskom radu rješavajući projektne zadatke koje će pred njih staviti poduzeća. Sve projektne zadatke kreiraju poduzeća prema vlastitim potrebama, a timovi će uz pomoć mentora raditi na projektnom rješenju. U dogovoru s poduzećem i mentorom, timovi mogu raditi na zadatku u poduzeću, u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, ali i iz udobnosti vlastitog doma.

Kako bi se postigao sinergijski učinak i olakšao put prema kvalitetnim kadrovima, INTERA Tehnološki Park poziva sva zainteresirana poduzeća da se prijave na besplatno sudjelovanje u programu „Moja praksa" putem linka do srijede, 14.2.2018. godine do 16h.

Vezani članci