Premijer Lasić primio zamjenicu njemačke veleposlanice

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tom prigodom premijer Lasić ukratko je predstavio svojoj gošći rad Vlade od imenovanja do danas, pri čemu je posebno govorio o nedavno usvojenom Proračunu HNŽ-a, za koji je kazao da je, u ovoj godini, isključivo stabilizacijski, ali kako će Vlada učiniti sve da on već sljedeće godine bude i razvojni.

Vlada čini sve stvori povoljniji ambijent za ulaganja u gospodarstvo i da birokracija ne bude prepreka za potencijalne investitore, istaknuo je Lasić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenica veleposlanice Christiana Markert zahvalila je premijeru Lasiću na srdačnom prijemu, kazavši kako postoji interes njemačkih investitora za dolazak u BiH, dodavši da vlasti u BiH trebaju osigurati određene pretpostavke, odnosno pojednostaviti procedure jer investitori traže siguran pravni okvir za svoja ulaganja.

Tema razgovora bile su i ukupne političke prilike u BiH, s posebnim osvrtom na HNŽ i Mostar, koji je posljednjih tjedana u središtu zanimanja domaće i međunarodne javnosti.

Na kraju sastanka, izražena je nada da će se dosadašnja dobra suradnja veleposlanstva SR Njemačke u BiH i Vlade HNŽ-a nastaviti i još više unaprijediti, stoji na kraju priopćenja.

Fena/Vlada HNŽ

Vezani članci