POWER projekt je poticaj za osobe s invaliditetom ali i za cijelu društvenu zajednicu

Vidi originalni članak

Za ovakva djela ljudi imaju samo riječi hvale i oduševljena da još uvijek postoje korporacije, tvrtke i udruge koje se bave svojim društvom i sudjeluju u poboljšanju istoga.
"Što se tiče samoga projekta Power, moramo posebno pohvaliti Zlatka Malića i Ceciliju Petrović kao koordinatore projekta, te Caritas BIH koji strpljivo radi na realizaciji projekta zapošljavanja osoba s invaliditetom na godinu dana. Zahvaljujući njihovoj proaktivnosti i želji došli smo u situaciju da i naš Arena Sport centar postane partner, odnosno poslodavac u ovome projektu. Mi smo s velikim zadovoljstvom prihvatili i nadamo se da ćemo i u budućnosti biti u mogućnosti sudjelovati u ovakvim i sličnim projektima. Ovaj projekt je iz naše perspektive, a vjerujemo i iz perspektive osoba koje su zaposlene u okviru ovoga projekta, od velike važnosti za nas i njih ali i poticaj za ukupnu društvenu zajednicu." priopćili su iz Arena Sport Centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od osoba koja je dobila pripravnički angažman Tomislav Lončar, zahvalio je direktoru Areni sport centra Ivici Džidiću i mentoru Marinu Čuljku, te je istaknuo zahvalnost na prilici i znanju koje mu je pruženo.

Projekt je dobio samo pozitivne reakcije, te zbog skromnosti sudionika to im je jedini potreban poklon i motivacija.

Dora Bilan

Vezani članci