Mostar: Dragi dobri ljudi ovaj hrabri diječak Andi hitno treba vašu pomoć!

Vidi originalni članak

Toliko smo puta širili apel. I za humanitarnu akciju, al nažalost slabo su reagirali i mediji i ljudi! ! Molimo vas da se udružite i da pomognete ovom jako teško bolesnom diječaku nemojte ga ignorirati i zaboraviti!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andi vas još treba, vama sitnica, a njemu ŽIVOT produžujete! ! Andi ima 11godina boluje od Sy West sindroma, Sy Wilijams sindroma te stenoza srčane aorte, celijakije i anemije, ima ciste na mozgu praćene hipotrofijom!

Svi koji žele pomoći mogu putem žiro racuna koji je objavljen na stranici! ŽIRO RAČUN JE OTVOREN KOD SPERBANK BIH BROJ 

Tekući račun:

1402010018351995,Sperbank BH.d.d SA NAZNAKOM ZA MALOG ANDIJA

Za uplate iz inozemstva  SWIFT SABRBA22 IBAN BA 39 1402014100008884 SANJA MILAS!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ANDI će morati ići na pretrage van županije i na lječenje u ovoj godini i nadamo se da će biti sve u redu! MOLIMO LJUDE DA ŠIRE OVAJ APEL DA SE UJEDINITE I POMOGNE! MI SE UNAPRIJED ZAHVLJUJEMO! !BUDIMO HUMANI I SPASIMO OVOG ANĐELA DA JOŠ DUGO ŽIVI I DA BUDE SKUPA SA SVOJOM MAMOM ! ONI IMAJU SAMO JEDNO DRUGOG !! ANDI ZA SVOJE LIJEČENJE I DOŽIVOTNU TERAPIJU MORA SVAKOGA MJESECA DA IMA 1500 KM MJESEČNO!ANDI VAS JOŠ UVJEK TREBA!! NADAMO SE DA ĆE NEKO POMOCI I OLAKŠATI U NJEGOVOJ BORBI ZA ŽIVOT!!

Andi je 100/ invalid nažalost, ali je poseban uvjek veseo i nasmijan i on voli život! Nemojmo zaboraviti Andija udružimo se i pomozimo!

Vezani članci