Hotel Plaza na daskama NP Mostar

Vidi originalni članak
Za sve one koji ne budu u prilici doći do svojih ulaznica za premijeru, već narednog dana bit će organizirana prva repriza, a karte kako za premijeru tako i za reprizu su već u prodaji.

"Hotel Plaza" je zanimljiva i dinamična komedija suvremenog američkog autora Neil Simona, nagrađivanog brojnim svjetskim nagradama kako za kazališna tako i za filmska ostvarenja. Između ostalog, Neil Simon je četiri puta bio nominiran za Oskara a dobitnik je i Zlatnog globusa za najbolji filmski scenarij 1977. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična glumačka postava koju čine Admir Glamočak, Jasna Žalica, Maja Zećo, Amela Kreso, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Saša Oručević i Emir Sejfić, kao i izvrsna scenografska i kostimografska rješenja koja potpisuje jedna od najboljih bosanskohercegovačkih konceptualnih umjetnica Amra Zulfikarpašić, garancija su za kvalitetnu kazališnu predstavu koja će zadovoljiti ukuse i najzahtjevnijih gledatelja.

Tri ljubavne priče i tri percepcije ljubavi, uz zanimljive obrate i dinamičnu igru dovoljan su razlog da zavirimo u dešavanja u „Hotelu Plaza" koja nam dočaravaju glumci, pod rediteljskom palicom Admira Glamočaka.

Cijena ulaznica za premijeru i prvu reprizu iznosi 10 KM, a iste se mogu kupiti na blagajni NP Mostar ili rezervirati svakim radnim danom od 09 do 14 sati na telefon 036 550-128.

Takođe, rezervaciju ulaznica je moguće izvršiti i putem e- maila: marketing@npm.ba te putem facebook stranice Narodno pozoriste Mostar.

Vezani članci