Policajci rasvijetlili krađu u Ljubuškom , prije nego što je oštećeni građanin saznao za istu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Naime, jučer rano ujutro policijski službenici PU Ljubuški došli su do operativnih saznanja da su E. K. (28) i M. K. (33) iz Ljubuškog u obiteljsku kuću donijeli više felgi, za koje se posumnjalo da potječu iz krađe.


Kako navode iz MUP-a ŽZH, postupajući po tim saznanjima policijski službenici izišli su na lice mjesta te su u dvorištu obiteljske kuće pronašli četiri aluminijske felge, koje su bile prekrivene smećem kako ne bi bile vidljive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E. K. (28) i M. K. (33) potom su lišeni slobode i privedeni u službene prostorije gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada tijekom koje su priznali da su aluminijske felge otuđili iz garaže koja se nalazi u sklopu zgrade Veterinarske stanice u Ljubuškom. Neslužbeno doznajemo kako je policija privela braću Edinko i Meho Koljić.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je predmetna garaža vlasništvo 60-išnjeg građanina koji je pozvan u Policijsku postaju gdje je prepoznao svoje felge, koje su mu potom i vraćene.

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu krađe protiv Edinka Koljića (28) i Mehe Koljića (33) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.

Iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke navode kako su o svemu navedenom izvijestili i KPZ Mostar gdje se Edinko Koljić (28) nalazi na odsluženju kazne zatvora, a u navedeno vrijeme koristio je vanzavodske pogodnosti.

 

Vezani članci