FOTO  Mali Čitlučani se s olimpijade matematičko – logičkih vještina vratili s osvojenim srebrom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ove godine Split je bio domaćin velike olimpijade škole matematičko – logičkih vještina Superznalac, a na natjecanju je sudjelovalo oko 300 djece. Djeca su bila raspoređena po grupama na osnovu svog znanja iz ovih oblasti, piše Brotnjo.info

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca iz različitih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije odmjerili su svoje znanje u brzom računanju, mentalnom računanju te slaganju rubikove kocke.
Domaćin ovog događaja bio je fakultet elektrotehnike, računarstva, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu koji je ustupio svoj prekrasan amifteatar.

Veliko i bogato iskustvo učenicima predstavlja sam dolazak u predivan amfiteatar FESB-a, a samo sudjelovanje na jednoj ovakvoj manifestaciji za njih ima višestruke učinke. Mnogi od njih suočili su se s tremom i uzbuđenjem koje ih čeka u drugim životnim ispitima, a sudjelovanje je, bez obzira na medalje, u svakom slučaju pobjeda.

Na Olimpijadi, ove godine su imali priliku sudjelovati i članovi iz centra Superznalac iz Čitluka.
Iako su tek prvi put bili sudionici ovako velikog događaja, u Čitluk su stigli sa srebrom.Iz Superznalac Centra u Čitluku ne kriju oduševljenje, te pozivaju sve one koji su željni zabave, učenja i timskog rada da im se pridruže u sljedećoj školskoj godini.

Vezani članci