Borjana Krišto posjetila obitelj Vidović koja ima 15 djece

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
U selu Vidovići, općina Čitluk, u njihovoj obiteljskoj kući ova mnogobrojna obitelj upriličila je srdačnu dobrodošlicu predsjednici Krišto koja je posjet iskoristila za upoznavanje i otvoreni razgovor u kojem je doznala koje su poteškoće s kojima se susreću. 

Jelka i Gojko Vidović iz župe svetog Antuna Padovanskoga u Pločama-Tepčićima, imaju petnaestoro djece, žive skromno, skladno i uzorni su vjernici. Četvero djece ide u osnovnu školu, a dvoje u srednju školu. Jelka i Gojko Vidović uzor su mnogim bračnim parovima, a osobito onima koji se boje roditeljske odgovornosti. Oni kroz prihvaćanje brojne djece očituju vrijednost bračnoga zajedništva i svoju opredijeljenost za život, te svjedoče kako se izgrađuje budućnost našega naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto je čestitala roditeljima, potaknula ih na hrabrost i ustrajnost u odgoju svoje djece. Predsjednica Krišto darovala je djecu prigodnim školskim priborom, slatkišima i još nekim sitnicama, a roditelje je posebno ganula financijska potpora koja će im i te kako dobro doći u ovo doba recesije.

brotnjo.info

Vezani članci