Borjana Krišto posjetila obitelj Vidović koja ima 15 djece

Borjana Krišto
U selu Vidovići, općina Čitluk, u njihovoj obiteljskoj kući ova mnogobrojna obitelj upriličila je srdačnu dobrodošlicu predsjednici Krišto koja je posjet iskoristila za upoznavanje i otvoreni razgovor u kojem je doznala koje su poteškoće s kojima se susreću. 

Jelka i Gojko Vidović iz župe svetog Antuna Padovanskoga u Pločama-Tepčićima, imaju petnaestoro djece, žive skromno, skladno i uzorni su vjernici. Četvero djece ide u osnovnu školu, a dvoje u srednju školu. Jelka i Gojko Vidović uzor su mnogim bračnim parovima, a osobito onima koji se boje roditeljske odgovornosti. Oni kroz prihvaćanje brojne djece očituju vrijednost bračnoga zajedništva i svoju opredijeljenost za život, te svjedoče kako se izgrađuje budućnost našega naroda.

Kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto je čestitala roditeljima, potaknula ih na hrabrost i ustrajnost u odgoju svoje djece. Predsjednica Krišto darovala je djecu prigodnim školskim priborom, slatkišima i još nekim sitnicama, a roditelje je posebno ganula financijska potpora koja će im i te kako dobro doći u ovo doba recesije.

brotnjo.info