VIDEO  U beogradskoj zračnoj luci izbacili majku s djetetom, psovali i htjeli je udarati

Avion Beograd

Putnici koji učestalo lete uglavnom znaju da se gotovo u svakom avionu pojavi netko tko pravi probleme, a u beogradskoj zračnoj luci "Nikola Tesla" nije nedostajalo takvih.

Naime, prilikom polijetanja jednog od zrakoplova, jedna tvrdoglava putnica nije htjela zakopčati svoj sigurnosni pojas.

Ubrzo su do zrakoplova došli djelatnici osiguranja, a putnica i dijete su izvedeni iz aviona, dok je snimka cijelog incidenta objavljena na Instagram stranici Serbialive Belgrade. Očekivano, snimka je ubrzo postala vrlo popularna, a na društvenim mrežama prate je razni komentari. Iako mnogima nije jasno zašto se dotična putnica nije htjela vezati, neki su istaknuli jednog od putnika koji je "tjerao" ženu iz zrakoplova udarajući je.

Sadržaj se učitava...

"Vidi ovog smrada što je hrabar, na ženu s djetetom u rukama", piše jedna komentatorica.

"Prvo ovoj ženi treba oduzeti dijete i dati nekome tko ga zna odgajati, jer samo poremećena osoba može dozvoliti da je izbace iz aviona s malim djetetom dok dijete sve to gleda. Onda treba sankcionirati i ovog indijanca što ju je udario, ali vas 95 posto ne razmišlja", stoji u jednom komentaru.

"Dijete ti ne daje za pravo biti bezobrazan prema ostalima", istaknula je jedna korisnica Instagrama.

"Užasnuta sam. Cijeli avion skandira jednom nasilniku i otpadu koji vrijeđa ženu s djetetom u rukama. Totalno posrnuće nacije! Što god da je napravila ili rekla, psihičko i fizičko nasilje nikad nije rješenje! Treba biti sram sve od reda koji nisu ni pokušali smiriti situaciju nego se sklanjaju od ovog septičkog smrada", napisala je jedna uzrujana komentatorica te zaključila da "zato smo tu gdje jesmo".