NA RELACIJI ZURICH-ZAGREB Mladi Hrvat misteriozno nestao nakon vožnje Flixbusom

Nestali Kristijan Jurić
Facebook

Na putovanju FlixBusom iz Züricha prema Zagrebu prije devet dana, odnosno 27. lipnja, nestao je Kristijan Jurić. Nestanak je prijavljen policiji u Hrvatskoj i Švicarskoj.

Kako je Fenix-magazinu.de javio Antonio Vidmar, vijest o nestanku objavio je Dominik Tomić kojemu je Kristijan Jurić vjenčani kum.

"Nestao je Kristijan Jurić, moj vjenčani kum. Već 9 dana se ne javlja, ugašen mu je mobitel. Zadnja je informacija da je krenuo kući FlixBusom Švicarska Zürich- Zagreb, Od tada mu se gubi svaki trag", piše Dominik Tomić.

Prema voznoj karti, Kristijan Jurić je u utorak, 27. lipnja, u 23. 59 sati, iz Züricha FlixBusom krenuo prema Zagrebu.

U Zagreb je trebao stići sljedećeg dana u 12.40 sati, ali nije stigao. Što se dogodilo, nitko ne zna.

"Zadnju informaciju koju imamo je da je kupio kartu za FlixBus iz Švicarske Zürich – Zagreb prije 9 dana, i od tada mu se gubi svaki trag. Ne znamo ni što je nosio na sebi, samo je nestao. Prije mjesec dana je otišao u Švicarsku raditi u fast food kod nekog prijatelja", kaže u razgovoru za Fenix-magazin.de Dominik Tomić.

Tomić otkriva kako Kristijan ima zdravstvenih problema.

"Kristijan ima problema sa srcem, 22. svibnja imao je predinfarktno stanje i u Hrvatskoj završio u bolnici, i u Švicarskoj je završio u bolnici jer se nije osjećao dobro. Rekli su mu da mora ići kod nas kod liječnika, zato je i krenuo za Hrvatsku. Dobivamo puno informacija koje nisu točne. Neki kažu da nije ni ušao u autobus za Zagreb, da je završio u bolnici..itd. Nitko ne daje informacije. Zvali smo hrvatski konzulat u Švicarskoj, i u Berlinu, ali nemaju informacije. Kao ni u Hrvatskoj. Nadamo se samo da je živi zdrav, sve ostalo će se riješiti. Zvali smo bolnice u Hrvatskoj nitko nije primljen u Zagrebu pod imenom Kristijan Jurić", kaže Dominik Tomić.

Svi koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi dovela do nestalog Kristijana Jurića, mogu nazvati 192, broj policije za hitne slučajeve u Hrvatskoj ili broj Dominika Tomića 0996319238.