VIDEO  Beba u kolicima se otkotrljala u jezero duboko tri metra; na kraju spašena

Nizozemska, beba, kolica, nesreća

Nadzorna kamera zabilježila je šokantnu scenu kad su se dječja kolica s djetetom prije nekoliko dana otkotrljala u jezero duboko tri metra u nizozemskom gradu Volendamu nedaleko Amsterdama. Srećom, dječak je spašen i nije ozlijeđen.

Policija je priopćila kako su prolaznici reagirali brzo i dijete izvukli na obalu.
 
Nadzorna kamera je snimila trenutak kad je žena htjela uzeti skuter drugog djeteta. Okrenula se prema skuteru a u tom trenutku su se kolica počela kotrljati niz nasip u jezero. Prolaznici su primijetili što se dogodilo i prije nego je žena uspjela sve vidjeti te su trčali prema jezeru kako bi spasili dijete.



Svemu je svjedočio i Frans Keizer koji vozio automobilom pored mjesta događaja. Prije nego što je uspio izaći iz automobila, drugi je muškarac skočio u vodu.

"Na tom dijelu je jezero duboko tri metra i muškarac je srećom uspio doći do kolica prije nego su potonula", ekao je Keizer za nizozemski NH Nieuws, a prenosi Fenix.

Incident u Volendamu pokazuje kako samo trenutak nepažnje može biti dovoljan da zauvijek promijeni nečiji život. I da, još uvijek postoje ljudi koji su spremni riskirati svoj život kako bi spasili tuđi.