PUCNJAVA KOD BEOGRADA Osam ubijenih. Opkoljeno selo, lete helikopteri, napadač puca i dalje

Pucnjava Mladenovac
Kurir

Osam osoba je ubijeno, a najmanje 10 ih je ranjeno u pucnjavi u četvrtak navečer kod Mladenovca, četrdesetak kilometara od Beograda, javljaju beogradski mediji, navodeći da se prema neslužbenim saznanjima strahuje se kako bi broj žrtava mogao biti i veći.

Prema prvim informacijama objavljenim oko ponoći, mediji su javljali da su ubijene dvije osobe - jedan policajac i njegova sestra u selu Dubona, a ranjeno je sedmero, među kojima i djeca. Naknadno je javljeno da je i treća osoba podlegla ozljedama, a da je ranjeno jedanaestero. Po posljednjim informacijama iz srbijanskih medija ubijeno je osam osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na mjestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je tjeralica za mladićem U. M. u dobi od 21 godini. On je pobjegao u Mercedesu nakon što je ispalio hice iz vozila u pokretu, najvjerojatnije iz automatske puške.

U Hitnoj pomoći su naveli da su uputili četiri ekipe na teren i da trenutno nemaju više informacija. Hitna pomoć je poziv dobila nešto poslije 23 sata.

Mladić koji je pucao bio je u školstvom dvorištu s društvom. Nakon što su se posvađali otišao je do kuće i uzeo pušku, javlja Blic. Telegraf piše da je napadač navodno sin vojnog lica.

Na očevidu su dva tužitelja. Jedan je kontakt točka za napade na policiju, a drugi je dežurni zamjenik.

Prema neslužbenim informacijama, ubojica je opkoljen u mjestu Šepsin, a pregovori s policijom o predaji su u tijeku. Međutim, navodi Kurir, napadač puca i po policiji.