ZLOČIN U SPLITU Braća se sukobila s mladićem na ulici, najstariji otišao po nož i ubio ga

policija hrvatska noć rotacija
Ilustracija

U Splitu je preminuo 22-godišnji mladić od posljedica ranjavanja nožem, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Oko 55 minuta nakon ponoći u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do naguravanja više osoba, pri čemu je 22-godišnjak uboden nožem.

Ozlijeđeni mladić hitno je prebačen u splitsku bolnicu, ali je u 1:20 preminuo od zadobivenih ozljeda. Policija je privela tri muške osobe koje se dovodi u vezu s navedenim događajem. 

Braća se sukobila s mladićem na ulici

Kako javlja Slobodna Dalmacija, uhićena su trojica braće, navodno ovisnici o drogi. Napad se dogodio ispred zgrade u kojoj žive.

Prema neslužbenim informacijama, sva trojica su se sukobila s 22-godišnjakom. U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kojem žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji im je podlegao. Po dolasku policije se opirao uhićenju. Kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu u vozilu i urlao na sav glas. 

"Ne znam jesu li i prije nekog napali, ali znaju ulaziti u dućane, pečenjare i kafiće i žicati pare. Nisam vidio da su agresivni. Nisam ništa čuo dok nisu došle Hitna i policija sa sirenama. Tko zna zašto su napali jadnog momka i još njih tri na jednoga", ispričao je za Slobodnu stanar obližnje zgrade.