RAZGOVOR SA SINOM IZ ATENE "Tata oprosti jer sam zeznuo. Možda je ovo zadnji put da se čujemo"

Otac Boysa
Screenshot/RTL

Robert Žigak, otac mladića koji je uhićen zajedno sa stotinjak huligana iz redova Bad Blue Boysa koji su sudjelovali u neredima u Grčkoj, a u kojima je ubijen navijač AEK-a, danas je dao izjavu za medije.

Prepričao je razgovor sa sinom koji je noćas prebačen u zatvor kod Atene. Kaže da mu je sin rekao da je u zatvoru dobio prijetnje smrću, donosi Index.

"Tata, ja odavde živ neću izaći'"

"Oko 13:59 pogledao sam na telefon, nazvao me sin iz zatvora, 21 godinu star. Inače smiren dečko i prvi put u životu vidio sam da je postao uznemiren. Rekao je: 'Tata, ja odavde živ neću izaći'", rekao je Žigak.

"Stavili su me u zatvor s AEK-ovim ubojicama", citirao je Žigak svog sina. Kaže da mu je sin rekao da su ga odmah po dolasku u zatvor okružili i pokretom ruku pokazivali da će mu odrezati glavu.

"Ovo je možda zadnji put da se čujemo"

"Govore: 'Nećeš jutro dočekati, bit ćeš silovan, ubit ćemo te.' U tom smislu je tekao razgovor", rekao je Žigak.

"Oprosti, znaš da sam zeznuo i da je ovo možda zadnji put da se čujemo", citirao je sinovu izjavu otac pritvorenog navijača.

"Očekujemo, nadamo se da će hrvatska diplomacija učiniti sve, a i vjerujemo da čini kako bi se poradilo na sigurnosti hrvatskih državljana u Grčkoj. To je u ovom trenutku najbitnije", rekao je odvjetnik i pravni savjetnik roditelja uhućenih navijača Mario Medak.

POGLEDAJTE VIDEO

Policija analizira mobitele Boysa

Podsjetimo, grčka policija još uvijek nije otkrila tko je ubojica 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa. Kako javljaju grčki mediji, krenula je analiza mobitela uhićenih Boysa.