OPASNO PUTOVANJE IZ BiH PREMA MAKARSKOJ Kod Šibenika mu drugi vozač iz auta nešto htio objasniti pištoljem

vožnja,autocesta,pištolj
čitatelj večernjeg lista

Vozeći se autocestom A1 na godišnji odmor, čitatelj Večernjeg lista snimio je drugog vozača kako vozi držeći pištolj u ruci. Opisao je situaciju koja se odvila na cesti nedaleko od Šibenika dok je putovao iz Bosne i Hercegovine prema Makarskoj danas u 14.30 sati. Kako je kazao, vozio se desnom trakom autoceste A1 kada je naišao na kamion kojeg je potom išao zaobići. Nakon pretjecanja kamiona, krenuo je ponovno u desnu traku i tada je naišao na muškarca kojeg je nekoliko trenutaka kasnije snimio s oružjem. 

"Gospodin u ovom automobilu mi nije dao da prođem. Ja desno, on desno, ja lijevo, on lijevo. Koči, mlati nešto rukama", opisao je čitatelj. Nakon što ga je uspio zaobići, pogledao je prema desno te potom ugledao prizor kojeg je i snimio. Muškarac je lijevom rukom držao volan, a u desnoj je imao pištolj te njime mahao.

"Gospodin mi je s pištoljem u ruci nešto objašnjavao", kaže nam čitatelj. Vozač s pištoljem je potom naglo zakočio, a čitatelj je prošao dalje u lijevoj traci. Kazao nam je kako je muškarac vozio VW Caddy zadarskih registarskih oznaka. Jedna je osoba s njime bila na suvozačkom sjedalu te jedna na stražnjem sjedalu. "Svašta se događa. Neki su vidjeli isto sigurno, ali su se što brže maknuli. Ne znaš što se može dogoditi", zaključio je čitatelj koji je slučaj prijavio policiji.