BIZARAN SLUČAJ U SLAVONIJI Obitelj iz Njemačke na odmaralištu zaboravila sina, otac tek u vožnji shvatio da ga nema

Autocesta odmaralište

Policija je jučer oko 8.50 sati dobila dojavu da je dijete ostavljeno na odmorištu pored autoceste A3 u Slavonskom Brodu. Ispostavilo se da se radi o 17-godišnjem Nijemcu, koji je ostao zaboravljen nakon zaustavljanja na odmorištu.

Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat, koji su spavali). Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada, a u tom trenutku nije znao da je iz vozila izašao i njegov mlađi sin.

Tinejdžer je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve članova obitelji nije znao napamet.

Kontaktirali oca preko društvenih mreža

Policijski službenici su odmah s događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli 17-godišnjaku i prevezli ga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt s članovima njegove obitelji.

Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da mu u automobilu nedostaje sin, obitelj se vratila te oko 10.50 sati preuzela dječaka, priopćila je PU brodsko-posavska.