JEZIVI DETALJI IZ DOBOJA Zbog ubojstva Saše pritvorena i maloljetna kćer

Ubojstvo u Doboju
Privedena Andrea Kajganić/RTRS

Veliki obrt dogodio se u istrazi ubojstva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja kćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin, potvrđeno je za ATV.

Radi se o starijoj od dvije kćerke koje je Kulišić imao s osumnjičenom suprugom Andreom Kajganić (32), koja se tereti da je zajedno s ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Ocu sipala lijekove u piće?

Iz policije je ranije priopćeno kako je Kulišić prije ubojstva bio omamljivan lijekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome sudjelovala. Ona je zbog toga sinoć uhićena i sud joj je odredio pritvor.

''Ona je udrobila lijekove u piće oca. To je radila prema instrukcijama majke'', navodi izvor blizak istrazi.

Podsjetimo, Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je priopćio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, kao direktni izvršitelj ubojstva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za suizvršiteljstvo i pomaganje zločina.

Napadnut u krevetu

Zločin je počinjen jučer oko jedan sat poslije ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne ozljede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Da je zločin bio planiran, potvrđuje i to da su Andrea i Dražen u Banjoj Luci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli Andrein automobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim Peugeotom. I u Doboju su rentali drugo vozilo. Nakon ubojstva ponovo su otišli za Banju Luku i vratili iznajmljeni Peugeot. Dražen je uhićen u Doboju, a Andrea je locirana i uhićena u iznajmljenom stanu u Banjoj Luci.