MONSTRUOZAN ZLOČIN U DOBOJU Kuma prijavila tragove krvi u kući, poznato što su sve napravili osumnjičeni

policija RS
Ilustracija/Info Bijeljina

Zbog svirepog ubojstva koje se dogodilo na području grada Doboja, održana je izvanredna press konferencija u PU Doboj.

Kako je rekao načelnik PU Doboj Slobodan Radinković sumnja se da je motiv ubojstva K. S. ljubavna veza između njegove supruge K. A. (1991.) i muškaraca L. D. (2005.) iz Doboja.

“Oko 11 i 50 sati obaviješteni smo od strane kume osobe K. A. koja je osumnjičena za ovo ubojstvo kako su vidljivi tragovi krvi na krevetu u kući i da su maloljetna djeca u kući, prvobitno se mislilo da se radi o nasilju u obitelji, obaviješten je centar za socijalni rad gdje su djeca zbrinuta, zatim u 13:50 dobivamo dojavu da je pronađeno tijelo na izletištu Preslica, ruke muškarca K. S. vezane na leđima špagom i selotejp sivom trakom, kao i noge, također preko usta i očiju selotejp traka”, rekao je Radinković, prenosi N1.

Sipali mu lijekove u piće

Kako je rekao načelnik PU Banjaluka prvobitno su u vodu ili limunadu sipali lijekovi kako bi ga onesposobili, gdje ga je osumnjičeni L. D. udario pesnicom, nakon čega ubijenog K. S. stavljaju u automobil i odvoze na mjesto zločina na izletište Preslica.

“Utvrđeno je vrlo brzo da se supruga nalazi na području Banjaluke, nakon čega je obavljen pretres, oni su u Banjaluci iznajmili jedno vozilo pa dovezli u Doboj, pa su u Doboju iznajmili još jedno auto, a u Banjaluci stan, do kojeg je osumnjičena stigla iznajmljenim automobilom”, rekao je načelnik.

Zbog svega navedenog zaključeno je da se radi o Pripremljenom izvršenju kaznenog djela i da je na dosta monstruozan način izvršen, navode u policiji.

Od dokaza pronađene su rukavice, hladno oružje se traži još uvijek.

Kriminalistička obrada još je u tijeku. Ubijeni K.S. bio je 1978 godište. Iza njega je ostalo četvero djece.

Doživotna kazna zatvora čeka izvršitelje ubojstva, piše N1.