SMRT U SUDARU Ponedjeljak je Dan žalosti na području Jajca

Rotacije policija noć kolona
Hercegovina.info

Ispraćaj trojice tragično preminulih radnika građevinskog poduzeća 'Struktura' iz Jajca bit će obavljen 10. travnja ispred Doma kulture u 14 sati. Senad Poško će biti ukopan u rodnoj u Bistrici, Elvir Čagalj u Bikovinama, a Selvedin Crnac u Šibenici. Svi ukopi bit će obavljeni u 15:30 sati.

Načelnik općine Jajce Edin Hozan i predsjedavajući Općinskog vijeća Jajce Josip Topić uputili su telegram sućuti kolektivu 'Struktura', obitelji i prijateljima nesretno stradalih sugrađana Senada Poške, Elvira Čagalja i Selvedina Crnca, piše 'Dnevni avaz'.

" S velikim bolom smo primili vijest o izgubljenim životima i tragediji koja je zadesila naš grad. Ostali smo bez tri naša sugrađanina, mlada, vrijedna i čestita radnika. U ovim teškim i tužnim trenucima suosjećamo u boli s obiteljima nesretno nastradalih, s njihovim radnim kolegama i sa svim stanovnicima našeg grada.

Obiteljima naših nastradalih sugrađana, kolektivu 'Struktura' i prijateljima upućujemo izraze iskrene sućuti i izražavamo nadu da ćete naći snage i hrabro i dostojanstveno savladati ove teške trenutke za sve građane Jajca", poručili su Hozan i Topić.

Sutra će biti i dan žalosti u Jajcu.

Podsjećamo, trojica radnika 'Strukture' smrtno su stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 19 sati kod Mrkonjić Grada.

U nesreći su sudjelovali Mitsubishi, kojim je upravljao Miroslav K. (34) iz Šipova, te teretno vozilo Ford u kojem je bilo sedam osoba. Tri osobe iz Forda u nesreći su izgubile život, a četiri su ozlijeđene. Teže tjelesne ozljede je zadobio Asim K. koji je hitno premješten na KCUS.