IZ SREDIŠTA MOSTARA Uklonjen bijeli kombi koji pripada osumnjičenom za pedofiliju

Dalibor Komjenović bijeli kombi

Bijeli kombi koji je tjednima bio parkiran kod Hrvatskog narodnog kazališta u središtu Mostara od jutros je uklonjen. Kako smo već ranije pisali kombi pripada Daliboru Komjenoviću, 50-godišnjaku iz Laktaša koji je u pritvoru bio zbog pokušaja protupravnog oduzimanja slobode kada je u rujnu prošle godine devetogodišnju djevojčicu mamio slatkišima kako bi ušla u kombi.

Prošlog tjedna otac djevojčice potvrdio da se radi o istom kombiju

"Da, to je taj kombi, a i on je taj koji dolazi povremeno oko kombija. Nije mi ništa jasno kako to sve funkcionira. Znam da su mi ljudi govorili da su ga viđali oko Staklene banke, sad se preselio tu kod HNK", rekao je za hercegovina.info Halil Nuhanović.

Komjenović je početkom rujna prošle godine na području Mostara u blizini Osnovne škole u Vrapčićima djevojčici (9) nudio slatkiše kako bi je namamio da uđe u bijeli kombi identičan ovome parkiranom. Preciznije, 12. rujna je uhićen zbog 'protupravnog oduzimanja slobode u pokušaju', a zbog istog kaznenog djela je i optužen.

Sporazum o priznanju krivnje

50-godišnjak iz Laktaša je sklopio sporazum o priznanju krivnje prema tome je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri mjeseca tako da se od 2024. godine nalazi na potpunoj slobodi.

Kombi predmet napada

Bijeli kombi tjednima je bio parkiran na istom mjestu, a prije određenog vremena bio je i napadnut kada su nepoznate osobe tvrdim predmetima razbile više stakala i teško oštetile vjetrobransko staklo. Na vozačevim vratima je napisano ručno markerom 'crkni životinjo'. Na mjesto napada tada su izašli i policijski službenici koji su uradili očevid. Stanovnici iz ovog dijela grada ranije su nam govorili kako se oko bijelog kombija mota srednjovječni muškarac te povremeno uzima ili ostavlja stvari.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.