KOMBI PARKIRAO KOD HNK Muškarac koji je mamio djevojčicu slatkišima i dalje se vrzma po Mostaru

Pedofil Dalibor Komjenović

Mostarci već tjednima mogu uočiti parkirani bijeli kombi na parkingu kod Hrvatskog narodnog kazališta u blizini Španjolskog trga, a po društvenim mrežama i grupama sve se češće mogu vidjeti poruke kako građani sumnjaju i strahuju da je riječ o kombiju, odnedavno na slobodu puštenog Dalibora Komjenovića (50), kojeg se sumnjičilo za pedofiliju.

Glasine s društvenih mreža i strahove roditelja za hercegovina.info potvrdio je Halil Nuhanović, otac djevojčice iz Mostara koja je umalo postala žrtvom.

"Da, to je taj kombi, a i on je taj koji dolazi povremeno oko kombija. Nije mi ništa jasno kako to sve funkcionira. Znam da su mi ljudi govorili da su ga viđali oko Staklene banke, sad se preselio tu kod HNK", priča nam Nuhanović.

Pedofil Dalibor Komjenović

Jedini koji prepoznaje izgleda Komjenovića

"Ja ga znam s prepoznavanja, znam ga likom i znam kako izgleda. A kombi pripada njemu sigurno, to je taj koji je bio oduzet na policiji. Malo je smiješno i nevjerojatno da doslovno spava i šeta preko puta Tužiteljstva i Suda HNŽ nakon nagodbe", istaknuo je još jednom za hercegovina.info.

Komjenović je početkom rujna prošle godine na području Mostara u blizini Osnovne škole u Vrapčićima djevojčici (9) nudio slatkiše kako bi je namamio da uđe u bijeli kombi identičan ovome parkiranom. Preciznije, 12. rujna je uhićen zbog 'protupravnog oduzimanja slobode u pokušaju', a zbog istog kaznenog djela je i optužen.

Pedofil Dalibor Komjenović

No, 50-godišnjak iz Laktaša je sklopio sporazum o priznanju krivnje prema tome je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri mjeseca tako da se od 2024. godine nalazi na potpunoj slobodi.

Zanimljivo, Tužiteljstvo je tada predložilo Sudu pritvor iz razloga jer okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno djelo za koje se tereti ili da će dovršiti pokušano kazneno djelo ili da će učiniti kazneno djelo kojim prijeti. Za sve ovo nabrojano može se izreći zakonska kazna zatvora i do 3 (tri) godine ili još teža kazna

Panika i zbunjenost na društvenim mrežama

"U ovom kombiju tjedan dana živi osuđeni pedofil. Policija je rekla da nema modus kojim bi ga sklonili odavde, a sami građani nisu ni upozoreni na istog čovjeka?", stoji u komentarima na društvenim mrežama.

"Nema modus? Pa zabranjeno je spavati u automobilu ako nije kamping prostoru valjda. Uvijek je bilo. Čuj, ne znaju. Znaju zataškati svašta nešto, da ne spominjem druge stvari. Treba na izborima birati šefove policije. Da ih politika ne moze postaviti niti razriješiti. Tada bi znali da su odgovorni samo građanima. Ovako, boli ih đon", odgovor je jednog od ljutitih komentatora u nastavku.

Na Instagram stranici 'mostar.forever' neki dan su u svojoj objavi napisali kako je netko razbio navedeni kombi, ali i da je napao osobu (Komjenovića) koji je tu dolazio često po stvari.

Pedofil Dalibor Komjenović

Pedofil Dalibor Komjenović

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.