INTERVENCIJE U Širokom vozilo udarilo pješaka, u Grudama i Ljubuškom vatrogasci gasili nekoliko požara

Vatrogasci Ljubuški
Ilustracija/Vatrogasci Ljubuški

Jučer je u Širokom Brijegu vozilo udarilo pješaka, dok su u Grudama i Ljubuškom gašeni požari na nekoliko lokacija, priopćeno je iz Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Jučer u 18:30 sati dogodila se prometna nezgoda u ulici Kralja Tomislava (Široki Brijeg). Jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede, a na automobilu je nastala manja materijalna šteta. Osobno vozilo udarilo je pješaka.

Požari u Ljubuškom

Jučer u vremenu od 11:30 do 19:50 sati, ljubuški vatrogasci (pet vatrogasca i jedan pripadnik DVD-a Ljubuški s tri vatrogasna vozila) gasili su požar u mjestu Veljaci-polje. Gorjela je trava i trska. Opožareno je oko 50.000m² površina.

Jučer u vremenu od 11:40 do 12:00 sati, ljubuški vatrogasci (dva vatrogasca s vatrogasnim vozilom) izašli su na intervenciju gašenja požara u mjestu Kapel Mala. Gorjela je trava i nisko raslinje. Do dolaska vatrogasaca mještani su pogasili požar.

Gorio objekt uz obiteljsku kuću

Noćas u vremenu od 03:50 do 05:20 sati, ljubuški vatrogasci (tri vatrogasca s dva vatrogasna vozila) gasili su požar u mjestu Gornji Radišići. Gorio je pomoćni objekt uz obiteljsku kuću. Policija je upoznata s ovim događajem.

Grude

Jučer u vremenu od 11:00 do 12:30 sati, grudski vatrogasci (dva vatrogasca s vatrogasnim vozilom) gasili su požar u mjestu Cerov Dolac. Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 1.000m² površina.

Jučer u vremenu od 13:00 do 15:00 sati, grudski vatrogasci (dva vatrogasca s vatrogasnim vozilom) gasili su požar u mjestu Cerov Dolac. Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožareno je oko 2.000m² površina.