BICIKLIMA IZ MEĐUGORJA DOŠLI U SINJ Najmlađa članica BK Ljubuški: "Zahvalni smo Bogu što nam je to dozvolio"

biciklisti,Mostar,Međugorje,Sinj

Deset sati trebalo je Ljubušacima da sa svojim biciklima od Međugorja stignu u Sinj. Na ovaj način, tradicionalno, već jedanaestu godinu za redom hodočaste u Gospin grad.

"Imali smo i zavjete Gospi, a tradicionalno idemo. Razlika u putu do sada i ove godine, nije bilo. Išli smo istim putem. Nekada bude malo promjena u vremenu, pa je bilo malo vruće, ali uspjeli smo jer sve se izdrži",  rekao je za Dalmatinski portal Mario Marić iz BK Mostar i našalio se kako je on najstariji član u ovogodišnjoj skupini biciklista hodočasnika, dok je najmlađoj članici ovo prvo hodočašće u Sinj.

biciklisti,Mostar,Međugorje,Sinj

"Bila mi je želja doći ovdje za Veliku Gospu pošto sam vjernik i jednostavno to volim. Hvala Bogu, na putu nije bilo loših i nepredviđenih situacija, sve je prošlo okej. Zahvalni smo Bogu što nam je to dozvolio", iskreno je rekla šesnaestogodišnja Dragana Marić iz Ljubuškog.

biciklisti,Mostar,Međugorje,Sinj

Putem su, kažu, stajali kako bi se okrijepili i odmorili.

"Nismo se forsirali, kada se umorimo stanemo i popijemo kavicu"  kaže biciklist Mario.

"Meni je bilo super. Ekipa smo, družimo se, razgovaramo. Ne idemo nekim tempom, nego stvarno uživamo u tvoj vožnji, tako da s ljubavlju dolazimo ovdje", istaknula je Dragana.

Četiri biciklistice i devetnaest biciklista iz BK Ljubuški bili su na svetoj misi, nakon koje su put domova krenuli sa svojim biciklima, kako kažu - sretni, zadovoljni i ispunjeni.