FOTO  Pedeset vozača sudjelovalo na auto-slalom trci u Trebinju, među njima ima i djevojaka

auto-slalom trka
Hercegovina.info

Auto-moto karting klub "Leotar" iz Trebinja uspješno je organizirao sedmu auto-slalom trku pod nazivom "Nagrada Trebinja", okupivši impresivnih 50 vozača iz regionalnog područja.

Trka se održala na kišnoj stazi u trebinjskom naselju Gučina, gdje je mlada Kristina Buliga iz Laktaša istaknula svoje vozačko umijeće. Ova sedamnaestogodišnjakinja dijeli strast prema automobilskim trkama sa svojim ocem i ističe da uživa u svakom trenutku na stazi.

"Danas je staza izazovna, posebno zbog kiše, što dodatno utječe na uvjete trke. Moja ljubav prema automobilizmu naslijeđena je od mog oca, i odrasla sam uz strast prema automobilima. Naravno, moj cilj je postati što bolja vozačica", izjavila je Kristina Buliga za Hercegovina.info.

auto-slalom trka

Iskusniji natjecatelji pohvalili su organizaciju sedme trke u Trebinju, te najavili svoj dolazak i sljedeće godine.

"Sve je bilo izvrsno, iako je staza bila malo klizava zbog kiše, no to nije predstavljalo ozbiljan problem za nas. Navikli smo na različite uvjete. Posebno nas veseli što vidimo puno mladih ljudi koji se bave ovim sportom. Bolje je da se svi zajedno bave automobilizmom na stazi nego na ulici", istaknuo je Nikola Radović iz Herceg Novog.

auto-slalom trka

Auto-moto karting klub "Leotar" uložio je napore kako bi i ove godine bili izvrsni domaćini.

"Ovo je već sedma trka koju smo organizirali u Trebinju. Iako kiša pada, nema problema jer većina vozača voli izazovnije staze", napomenuo je Maksim Milinić iz AMKK "Leotar" Trebinje.

Ova trka podržana je od strane Auto moto saveza Republike Srpske i boduje se za CEZ (Central Europe zone championship), Šampionat Bosne i Hercegovine (SAMSBIH) i Prvenstvo Republike Srpske (SAMSRS).

auto-slalom trka

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.