VICO ZELJKOVIĆ SRETAN ZBOG POSUŠJA "Ovo nije kraj, nastavlja se preporod nogometa u BiH"

Vico Zeljković
NS BiH

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković danas se oglasio zbog postavljanja reflektora na stadionu Mokri Dolac u Posušju. Zeljković ne krije oduševljenje što će i momčad Branka Karačića uskoro zaigrati svoje utakmice pod svjetlima reflektora.

"Još jedan premijerligaški stadion će uskoro zasijati novim sjajem.  U tijeku su završni radovi na postavljanju reflektora na stadionu "Mokri Dolac" u Posušju. Stupovi su već postavljeni, a uskoro se očekuju i električarski radovi i povezivanje rasvjetnih tijela", napisao je predsjednik Saveza.

"Ovim je nastavljen, mogu slobodno reći, preporod stadiona širom BiH uz finansijsku i logističku podršku i pomoć NS BiH. Stadioni u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu i Mostaru su dobili nove travnjake, a uskoro će radovi biti okončani i na drugom stadionu u Mostaru, kao i radovi na postavljanju reflektora u Trebinju. Ovo naravno nije kraj, već s puno optimizma i entuzijazma očekujemo drugu fazu projekta rekonstrukcije terena", napisao je Zeljković.

Podsjetimo, u projektu postavljanja reflektora u Posušju vrijednom više od milijun maraka sudjelovali su Općina Posušje, Vlada ŽZH, FIFA i NS BiH koji je sudjelovao s oko 200.000 konvertibilnih maraka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.