ŠIROKI BRIJEG DOBIVA BIZARNE ŽUTE KARTONE Derbi protiv Borca sucu koji je prošle sezone dao jedan takav

Renato Josipović dobio bizaran žuti karton
Screenshot

Nogometaše Širokog Brijega sutra očekuje izazovna utakmica na Pecari, gdje će dočekati banjalučki Borac u zaostaloj utakmici 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Ovo će biti pravi derbi, s obzirom na njihov trenutačni položaj na prvenstvenoj ljestvici.

Široki Brijeg će biti bez jednog od svojih ključnih igrača, Marka Capana, koji je tijekom nedavne utakmice protiv Sarajeva zaradio neobičan žuti karton. Naime, nakon susreta, Capan je odlučio darovati svoj dres jednom dječaku, a sudac Miloš Gigović mu je zbog tog poteza pokazao žuti karton. Ovo je bio treći žuti karton za mladog Capana, što znači da će propustiti ovaj važan derbi protiv Borca. Situacija je zaista neobična i zapisnički je "opravdana" kao "skidanje i bacanje dresa pred glavnim sucem nakon utakmice".

Renato Josipović dobio bizaran žuti karton

Capan i Gigović, FOTO:sportsport.ba

Ovo nije prvi put da je Široki Brijeg zaradio neobičan žuti karton. Prošle sezone, na utakmici protiv istog protivnika, Borca, tadašnji golman Širokog Brijega, Renato Josipović, također je dobio žuti karton u čudnoj situaciji.

Renato Josipović dobio bizaran žuti karton

Tijekom utakmice, najvatreniji navijači Borca, poznati kao "Lešinari," su zapalili baklje, a neke od tih baklji su završile na travnjaku. Jedna od baklji letjela je prema Josipoviću, no on je brzom reakcijom i bijegom izbjegao da ga pogodi. Nakon toga je napustio svoj kazneni prostor kako bi se zaštitio od mogućih novih, ali sudac Mirza Kazlagić mu je zbog toga pokazao žuti karton.

Ironično, sutrašnji sudac za utakmicu između Širokog Brijega i Borca na Pecari je upravo Mirza Kazlagić, što dodatno pojačava intrigantnu priču ovog derbija. Utakmica se igra u srijedu s početkom u 18:30 sati.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.