Pogledajte što su navijači Posušja napravili uoči utakmice s Veležom

Mokri Dolac Posušje navijači
HŠK Posušje

Nogometaši HŠK Posušje sutra će na svom stadionu utakmicom protiv FK Velež otvoriti novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon što su u prošloj, povratničkoj sezoni u Premijer ligu ostvarili svoj zacrtani cilj, a to je ostanak u društvu najboljih, ove godine klub s Mokrog Doca želi i više. Tome u prilog govore i brojni dolasci, a posebno je zvučan onaj jučerašnji Gabrijela Bobana bivšeg igrača Sheriffa.

Uoči utakmice protiv 'Rođenih' pred novinare su stali novi trener Ferdo Milin te kapetan Davor Landeka.

"Očekuje nas jedna teška utakmica, dobar i tvrd protivnik s novim trenerom. Promijenjena je i njihova vizija igre koliko smo mogli vidjeti. Bez obzira što igramo kući, ne smijemo se opuštati već ići na pobjedu", kazao je Milin. 

Sadržaj se učitava...

"Očekivanja su da idemo na pobjedu kao i uvijek kad igramo pred domaćom publikom. Što se tiče protivnika, kako Veleža, tako i svih ekipa, za nas nema laganog protivnika. Moramo dati svoj maksimum i maksimalno se potrošiti se energetski i psihički. Očekuje nas zahtjevna utakmica. Velež je za nas tradicionalno neugodan protivnik. U prošloj sezoni su nas pobijedili u sve tri utakmice. Tradicije su tu da se ruše i ne vidim razloga da tako ne bude već sutra", dodao je Landeka.

Mokri Dolac Posušje navijači

Fantastičnu stvar napravili su uoči ove utakmice i navijači Posušja. Oni su naime grafitima uljepšali zidove stadiona Mokri Dolac. 

"Ovim putem se HŠK Posušje zahvaljuje navijačima na uljepšavanju stadiona i ocrtavanju novog murala na sjevernoj tribini našeg 'zelenog dragulja'", poručili su iz kluba svojim navijačima.