ODOBRENJE Sloga će utakmicu protiv Veleža igrati na svom stadionu

Stadion FK Sloga Doboj
FK Sloga Doboj

Natjecateljska komisija Nogometnog saveza (NS) BiH odobrila je odigravanje premijerligaških utakmica na Gradskom stadionu 'Luke' u Doboju, rekao je Srni predsjednik Fudbalskog kluba 'Sloga' Doboj Miroslav Kršić.

Kršić je naveo da je Natjecateljska komisija jučer obišla stadion 'Luke', na kojem će već sutra nogometaši dobojske 'Sloge' odigrati utakmicu sa 'Veležom' iz Mostara.

"Ima još stvari koje treba uraditi na 'Lukama', ali minimum uvjeta smo ispunili", izjavio je Kršić, prenosi Srna. Nogometaši dobojske 'Sloge' su kao domaćin, a zbog radova na rekonstrukciji stadiona, u prethodnom razdoblju utakmice u Premijer ligi BiH igrali na terenima u drugim gradovima.

Dobojska 'Sloga' i mostarski 'Velež' sastat će se sutra od 15 sati u 24. kolu Premijer lige BiH. 'Sloga' se nalazi na 11. mjestu ljestvice sa osvojena 24 boda dok je 'Velež' na petom mjestu sa 34 boda.

U posljednje četiri međusobne utakmice 'Sloga' je u susretu sa 'Veležom' zabilježila po jednu pobjedu i neriješenu utakmicu, te dva poraza.