NK Široki Brijeg-FK Rudar 2:0

FK Velež, NK Široki Brijeg, BH Telecom Premijer liga BIH, NK Široki Brijeg, KUP BIH, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, priopćenje, NK Široki Brijeg, mladost doboj kakanj, nk široki, NK Široki Brijeg, FK Rudar, NK Široki Brijeg, FK Radnik, NK Široki Brijeg, FK Slavija, NK Široki Brijeg, FK Olimpic, NK Široki Brijeg, FK Borac, FK Borac Banja Luka, NK Široki Brijeg, fk drina
S nekoliko izmjena u redovima domaćina igrači trenera Muse ušli su ozbiljno u utakmicu kako bi osvojili nova tri boda koja će svakako dobro doći u borbi za izlazak u Europu.

Nakon početne incijative došala je i dvadeseta minuta kad je na jednu odlično ubačenu loptu Dine Ćorića dobro reagirao napadač Širokog Ajayi i glavom sa pet metara za vodstvo pospremio loptu u mrežu gostujućeg vratara. S tim rezultatom se otišlo na odmor.

Drugo poluvrijeme, slična situacija, Široki ima rezultat i više od igre a onda u 57 minuti jedna nesmotrenost gostujućeg igrača Nemanje Pekije koji je pospremio loptu u vlastitu mrežu. Bilo je to 2:0 za Široki. Do kraja se nije ništa značajnije mijenjalo pa Široki bilježi novu pobjedu ali i nova tri boda.

abcportal.info