Igrači Alkmaara prošli bolje od svojih navijača, uživali u ljepotama Mostara

AZ Alkmaar Mostar
AZ Alkmaar

Od 18:45 sati u Mostaru se igra utakmica Konferencijske lige između HŠK Zrinjski i AZ Alkmaar. Povijesna je to utakmica za Zrinjski, Mostar, ali i za Bosnu i Hercegovinu koja nikada u svojoj povijesti nije imala jedan klub u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja.

AZ Alkmaar Mostar

Gosti su još jučer stigli u Mostar te održali pres konferenciju i trening na stadionu pod Bijelim Brijegom.

"Imamo iskustva s bh. timovima jer smo prošle godine igrali protiv Tuzle. Bilo je to zanimljiva utakmica, nismo poznavali baš protivnika i morali smo ga proučiti. Slično je i sa Zrinjskim, proučili smo ih i spremni smo. Velika je stvar za Zrinjski da su došli do grupa nekog europskog natjecanja, veselimo se sutrašnjoj utakmici", rekao je na konferenciji trener Alkmaara Pascal Jansen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Navijači ovog kluba sinoć baš i nisu imali lijepu dobrodošlicu u Mostar. Njih osam je naime u Starom gradu napala skupina od deset maskiranih osoba.

AZ Alkmaar Mostar

No, nogometaši danas nisu imali problema. Oni su uživali u ljepotama Mostara. Napravili su zajedničku fotografiju kod Starog mosta, fotografirali se s turistima iz Nizozemske koji su se našli u gradu, vidjeli skok sa Starog mosta i proveli lijepo vrijeme uoči večerašnje utakmice.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.