Dva gola Kalinića, po jedan Pašalića i Ikića

vatreni Hrvatska, Nikola Kalinić, dinamo kiev, Nikola Kalinić, mario pašalić, Nikola Kalinić, Nikola Kalinić, Fiorentina, inter, Hrvatska, Vatreni, bugarska, Fiorentina, Nikola Kalinić, Nikola Kalinić, Fiorentina, nogometaš
Dvostruki je strijelac za svoj Dnipro bio Nikola Kalinić. Na gostovanju kod Černomoreca iz Odese hrvatski je napadač precizan bio u 32. minuti iz igre te u 44. minuti s bijele točke.

Konačnih 3:0 postavio je Seleznjov, a Kalinić je igrao do 74. minute. Na tablici ukrajinskog prvenstva, Dnipro nakon 22 odigrane utakmice drži drugo mjesto, s utakmicom više od prvoplasiranog Vidinog Dynama i trećeplasiranog Srninog Šahtara.

Mario Pašalić ponovno se upisao u listu strijelaca španjolskog prvoligaša Elchea. U 35. kolu Primere, Pašalić i suigrači gostovali su kod Malage i poveli preko Jonathasa u prvom dijelu, a nogometaš Chelseaja na posudbi mrežu je zatresao za 2:0 u 89. minuti.

Malaga je u sudačkoj nadoknadi tek ublažila poraz, pri čemu je Pašalić odigrao svih 90 minuta.

U 32. kolu hrvatskog prvenstva, Zadar je na svom terenu pobijedio Hajduk 2:0, a strijelac prvog gola bio je mladi Frane Ikić u 16. minuti. Pobjedu Zadrana zapečatio je Krstanović u sudačkoj nadoknadi.

hns-cff.hr