BUDIMIR I CHINEDU PRED IGMAN Dobro ćemo se pripremiti, imati odgovore na sve izazove i vratiti se na pobjednički put

Marijan Budimir i Stephen Chinedu
NK Široki Brijeg

U nedjelju, 8. listopada, na stadionu Pecara Široki Brijeg dočekuje Igman iz Konjica u borbi za dragocjene bodove u 10. kolu Premijer lige BiH. S početkom u 18 sati, očekuje nas uzbudljiv premijerligaški ogled, a o očekivanjima i izazovima pričali su Marijan Budimir, šef stručnog stožera, i napadač Chinedu Stephen.

Podijelili su svoja razmišljanja i očekivanja uoči utakmice. Budimir je istaknuo kako Igman, unatoč promjeni trenera i seriji poraza, neće biti lak protivnik. S druge strane, Stephen obećava borbu i zalaganje na terenu, te poziva navijače na podršku.

„Igman je jako dobro krenuo u sezonu, skupili su devet bodova u četiri utakmice i na tome su ostali do ovoga kola. Sada su promijenili trenera i sigurno će dati maksimalan napor kako bi prekinuli svoju negativnu seriju od pet vezanih poraza“, kazao je Budimir.

„Imaju iskusnu momčad s puno prekaljenih igrača koji su prošli puno utakmica u Premijer ligi BiH i inozemstvu. Posebno su dobri u prekidu i znaju igrati na rezultat. Međutim, mi ćemo se dobro pripremiti, imati odgovor na sve izazove i vratiti se na pobjednički kolosijek“, naglasio je trener Širokog Brijega.

Nakon napetog derbija na Grbavici, zdravstveni bilten momčadi Širokog Brijega nije u najboljem stanju. Budimir je naglasio kako su neki igrači definitivno izvan igre za nadolazeći susret, dok se za druge još uvijek traži najbolje rješenje.

Napadač koji je brzo postao miljenik navijača, Chinedu Stephen, nakon utakmice na Grbavici, poslao je ohrabrujuću poruku putem društvenih mreža, izražavajući vjeru u svoje suigrače i zajednički uspjeh.

„U svakoj utakmici ćemo se ponašati kao da je to finale i pred našim navijačima idemo na pobjedu. U potpunosti smo fokusirani na utakmicu s Igmanom. Mogu obećati kako ćemo dati sve od sebe za tri boda“, rekao je nigerijski napadač u dresu Širokoga Brijega.

„Želim pozvati navijače da dođu na utakmicu protiv Igmana, a mi ćemo se potruditi da im se odužimo pobjedom“, naglasio je Chinedu.

Dok se Široki Brijeg bori s izazovima u obliku ozljeda i očekuje podršku svojih navijača, Igman ulazi u igru s novim trenerom i željom za preokretom. Pravdu na terenu dijelit će Antonio Tomić iz Kreševa.