ANTONIO IVANČIĆ "Nema alibija, imamo još dvadeset dana i idemo to odraditi kako spada"

Antonio Ivančić
Screenshot

Nogometaši HŠK Zrinjski jutros su iz Zračne luke Mostar otputovali za Nizozemsku gdje ih sutra očekuje utakmica 5. kola grupne faze Konferencijske lige u kojoj gostuju kod AZ Alkmaara. Upravo je utakmica protiv istog protivnika u Mostaru ušla u anale i ostat će vječno zapisana u povijesti kluba. S mislima na tu predivnu mostarsku noć, ekspedicija Zrinjskog je i krenula na put.

Sadržaj se učitava...

"Nova europska utakmica, jako teška. Znamo s kakvim ekipama smo u skupini. Kada se sjetimo te pobjede protiv Alkmaara, onda jedva čekamo ovu utakmicu. Očekivanja su uvijek ista. Idemo dati sve od sebe, pokazat se u dobrom svjetlu kao i ove četiri utakmice. Veselimo se ponovno igrati pred velikim brojem navijača na takvom stadionu", rekao je prilikom polaska veznjak Plemića Antonio Ivančić.

I u Nizozemskoj će Zrinjski imati podršku svojih navijača.

"Tako je. Kada smo izjednačili na 3:3, vjerovali su kao i mi. Bili su u Birminghamu, veliki broj njih i svugdje gdje god smo igrali. Znam da će biti u Nizozemskoj i veselimo se tomu".

Iza nogometaša Zrinjskog je veliki napor. U ovoj polusezoni odigrali su čak 29 utakmica.

"Ne znam je li itko ikada od nas odigrao toliki broj utakmica u tako kratkom razdoblju, doslovno svaka tri dana. Umora ima, ali smo navikli. Sreća je da nas ima dosta. Ima tu puno kvalitete i igrača koji mogu zamijeniti one koji igraju više. Nema alibija, imamo još dvadesetak dana i idemo to odraditi kako spada, pa ćemo vidjeti na kraju što će biti", kazao je Ivančić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.