Memorijal Ludviga Lutka Pavlovića ove nedjelje u Ljubuškom

tajlandski boks, memorijal
U tvz piramidi nastupit će cetvorica superteskasa kategorija preko 91 kilograma

Prvi par turnira četvorice su Igor Jurković (KBK King, Poreč) i čest gost naših ringova, Mađar Tihamer Bruner - obojica svjetski amaterski prvaci u thai kickboxingu.
 
Zadranin Ante Verunica (Sv Krešvan, Zadar) i Širokobriježanin Ivan Soldo prvak BiH i član kickboxing kluba Široki Brijeg , čine drugi par turnira, Verunica je jedna od najvecih nada europskog kickboxinga sto potvrdjuje i cinjenica da je bio juniorski svjetski i europski prvak, visestruki je prvak hrvatske u kickboxingu i aktualni seniorski prvak hrvatske u K1 i low kicku sto ga stavlja u ulogu favorita protiv Solde. Širokobriješki majstor borilačkih vještina za ABCportal nam je otkrio i razloge sudjelovanja, a to je vidjeti što može u srazu s takvim borcima.
- Dat ću sve od sebe da pobjedim jer u toj borbi zapravo nemam što izgubiti- rekao nam je Soldo.

 
Pobjednici skupina sastati će se istu večer u finalu a konačni pobjednik kući nosi prijelazni pokal Ludviga Pavlovića. Do sada je „vlasnik“ pokala bio Riječanin Zoran Dorčić, koji je prošle godine u finalu savladao Rusa Arunasa Andruskievića.

U super fightu po MMA pravilima nastupa Ljubušak Josip Artuković protiv Tuzlaka Irfana Delića. Još su dva meča na rasporedu i to u profi boksu. Marino Goleš će prije isteka 12. runde pokušati riješiti Mađara Mikulu Atila a Čapljinka Edita Lešnik Mađaricu Evu Halasi.

Ulaznice po cijeni 10,00KM ili 40,00KN mogu se nabaviti na ulazu u dvoranu na dan priredbe. Početka je u 20.000 sati.

ABCportal.info