VIDEO  Mia Dimšić 'odradila' duet sa svojim idolom

Mia Dimšić i Neno Belan

Pozornica ovogodišnjih 'Melodija Jadrana' spojila je Dalmaciju, Kvarner i Slavoniju. Na njoj su svoj prvi duet izveli riječki Splićanin Neno Belan i Osječanka Mia Dimšić i predstavili pjesmu 'Ajmo u đir'.

Novi singl kombinacija je nostalgičnog zvuka 1950-ih kakvog je Belan rekonstruirao još početkom svoje dugogodišnje glazbene karijere no sada eksperimentalno pomiješan sa zvukom slavonskih tamburica.

Sadržaj se učitava...

"Ta kombinacija ni ne čudi, s obzirom da mi je partnerica u ovom veoma interesantnom muško-ženskom duetu moja mlađahna kolegica Mia Dimšić, koja je po rođenju Slavonka iz Osijeka", kaže Neno pa dodaje: "Koristim ovu priliku da se zahvalim i Damiru Bačiću koji je svirao tambure, i pjesmi dao 'tamburaški vokal', članovima mog benda 'Fiumens' koji su odsvirali neke instrumente, Nikši Sviličiću koji joj je podario liriku i Igoru Ivanoviću koji ju je producirao. Uživajte".

Spot koji je snimljen na predivnim Brijunima pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević stiže uskoro, a o ovoj zanimljivoj suradnji Mia priča: "Neno i ja već nekoliko godina pričamo o duetu i evo, napokon se sve posložilo i festival 'Melodije Jadrana' bio je savršena prilika za predstavljanje pjesme. Pjesmu koju potpisuju Neno i Nikša Sviličić bila mi je velika čast otpjevati sa svojim idolom i prijateljem. 'Ajmo u đir' spoj je retro stila 'Đavola' i tambura iz moga kraja što mi je posebno drago. Nadam se da će publika osjetiti radost s kojom smo stvarali pjesmu i spot, na bajkovitim Brijunima u režiji Sandre Mihaljević".

Dani su dugi, vrijeme pravo ljetno; idealna kombinacija za uživanje i druženja stoga, 'Ajmo u đir', priopćeno je iz Dallas recordsa.