VIDEO  Rock bend u pjesmi zaplovio u ljubavne vode

Bend Cota G4 2024
Nela Hrgović

Na ovogodišnjoj pozornici nadolazećeg 71. izdanja 'Zagrebačkog festivala', daruvarska grupa 'COTA G4' predstavit će se sa singlom 'Daj mi znak'. U pitanju je rock singl za koji glazbu potpisuje Marko Osmanović (frontman grupe), a tekst Lući Slivar. Zajedno s Osmanovićem aranžman potpisuje i Dinko Likar, dok se za producentskim pultom našao Vedran Baotić.

"Pjesma za 'Zagrebački festival' je stvarana više od 10 godina, te je tijekom godina nadograđivana, a svoj finalni oblik dobila je 2023. godine kada je bend otišao u 'Sunday studio' u Svetoj Nedelji. Mislim da bi bilo dobro spomenuti da smo na 'Dori' (sa jednom drugom pjesmom) bili rezerva (iza Baby Lasagna-e), a u isto vrijeme smo poslali pjesmu na 'Zagrebački festival' i prošli", rekao je Marko Osmanović.

'Daj mi znak' himnična je rock pjesma koja ujedno ima i duboku emotivnu stranu. Tekst pjesme, koji potpisuje sam autor, donosi duboke refleksije o ljudskim emocijama i potrebi za povezanošću, priopćeno je iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

Spot za pjesmu snimljen je u dvorcu grofa Jankovića i na izletištu Vranjevina kraj Daruvara koji je snimila i režirala Nela Hrgović: "Snimanje ovog spota bilo je veoma izazovno jer sam po prvi put glumila u spotu i režirala u isto vrijeme. 

Osim toga bilo nam je ključno da na snimanju bude sunčano da uhvatimo atmosferu pjesme, a kako sam ja iz Splita, a članovi benda žive u Zagrebu, snimiti spot u Daruvaru i to u dva različita dana bilo je dosta komplicirano. Ali, eto, zadovoljna sam rezultatom, mislim da smo pjesmi dodali još jednu dimenziju i nadam se da će polučiti uspjeh".

Grupa koja je već stekla priznanje publike svojim prethodnim singlovima, s pjesmom 'Daj mi znak' nastavlja svoj uspon na glazbenoj sceni, donoseći publici još jednu pjesmu koja će dotaknuti srca slušatelja.