VIDEO  Mladi mostarski glazbenik Stefan Ajvaz objavio svoj prvi singl, poslušajte njegovu odličnu baladu

Stefan Ajvaz
Stefan Ajvaz

Mladi mostarski glazbenik Stefan Ajvaz objavio je svoj prvi singl pod nazivom 'Moja voljena'. Ovaj 24-godišnjak u ozbiljnije glazbene vode zakoračio je još 2018. godine, a sada je krenuo i u one profesionalne.

"Glazbom sam se počeo baviti intenzivnije prije četiri godine, kada sam bio član Mostar Rock School, gdje sam interpretirao strane izvođače i naučio puno zapravo o samoj vokalnoj tehnici uz svoje mentore. Još kao mali pokazivao sam zanimanje za razne žanrove kao što su narodna, zabavna i pop glazba", kaže Stefan za Hercegovina.info.

Odličnu baladu za njega je napisao hercegovački kantautor Zvonimir Jerković.

Sadržaj se učitava...

"Inače, pjevač sam benda Mediteran čiji je bivši član Zvonimir Jerković, zapravo i tekstopisac moje prve pjesme. On je i uglazbio pjesmu, a aranžmanski ju je uredio Gabrijel Prusina", ističe Stefan.

U glazbi se i dalje školuje.

"Trenutno pohađam "Belcanto" školu pjevanja, gdje su zapravo svi mladi pjevači, kako iz Mostara tako i iz cijele Hercegovine, koji su spremni raditi na sebi i učiti o vokalnoj tehnici i pravilnoj interpretaciji pjesama različitih žanrova", kaže nam ovaj mladi glazbenik.

Za kraj ističe i svoju želju.

"Nadam se da će ovakvih suradnji biti još u budućnosti i da će moja karijera ići uzlaznom putanjom, kao što to svatko na početku karijere priželjkuje", zaključio je Stefan Ajvaz u razgovoru za naš portal.