Dikan: Nije istina da ženim Dolores, to je glupost

Nije istina da ženim Dolores. To su gluposti. Normalno živimo kao i svi drugi i želimo da nas se pusti na miru - kazao nam je Josip radeljak Dikan i time demantirao šuškanja o skorašnjem vjenčanju. Podsjetimo, u medijima je osvanula priča kako Dikan i njegova 39 godina mlađa djevojka planiraju romantično vjenčanje na plaži na Mauricijusu.
Dolores ipak nije pokazivala namjeru da joj ga vrati.
Photo Saša Jokić  
No, tvrdi Dikan, to su gluposti. Ipak, veza ovog para, iako neće biti ozakonjena uz šum valova, vrlo je ozbiljna. Naime, svega mjesec dana nakon što su zaiskrile prve iskre između Dikana i Dolores, ona je promijenila svoje mjesto stanovanja i uselila u zgradu na Trgu Petra Preradovića, gdje Dikan ima stan.

Dolores su, dok su ona i Dikan uživali na moru, preselili radnici tako da mlada, uskoro diplomirana glumica, nije morala sama nositi teške kofere.

Dolores Lambaša ´osvanula´ na Dikanovom sandučiću  

Dokaz njihove predanosti jedno drugom svakako je i Doloresino ime na poštanskom sandučiću na ulazu Dikanove zgrade, što daje naslutiti da je Lambaša i službeno promijenila mjesto boravka.

Njihov suživot Dikan je opisao kao normalan, dok je Dolores u svojim medijskim istupima puno otvorenije govorila o tome koliko su sretni skupa te da i dalje papaju smokvice.

Unatoč tome što nije službeno gospođa Radeljak, Dolores je istaknula kako se osjeća dijelom te obitelji i kako će učiniti ve da ih zaštiti. Otkrila je i kako je upravo to razlog zbog kojeg je progovorila o zlostavljanju Dikanove kćer Lane, koju je navodno počinila Vlatka Pokos.

No, ne brani samo Dolores Dikana, nego i Dikan Dolores. Sve je zapravo postalo i više nego jasno na premijeri filma 'Vjeruje u anđele' na kojoj je Radeljak otvoreno stao u obranu svoje partnerice.

javno.com