Uz Sinergiju i Valentino Perutina gost koncerta Halida Bešlića

Halid Bešlić, Sinergija, grupa sinergija, Valentino Perutina , koncert

U tijeku su završne pripreme za prvi veliki koncert na otvorenom u Hercegovini od početka pandemije, a održat će ga legenda bh glazbene scene Halid Bešlić.

Koncert na stadionu Babovac u Ljubuškom u četvrtak, 1. srpnja, otvara u 20,30 odlična grupa Sinergija, koji su već imali suradnji sa Halidom. 

Organizatori ekskluzivno za hercegovina.info otkrivaju još jednu novost vezanu za program.

Naime, osim grupe Sinergija, kao gost koncerta Halida Bešlića, nastupit će i Valentino Perutina, poznati sudionik show-a Zvezde Granda. 

Do milijunskih pregleda dovela ga je suradnja sa Jala Bratom i Bubom Correlijem. Naime, pjesma El Fuego na youtubu već ima 12 milijuna pregleda.

Zanimanje za koncert je dosta veliko, a kako bi fanovima omogućili kupovinu ulaznica prije koncerta, od jučer je otvoreno i novo prodajno mjesto u Hercegovini- Širokom Brijegu u restoranu Nadalina.

Osim u Širokom, ulaznice su u prodaji dostupne i  u caffe bar Bell Ami (Ljubuški), Pivnica (Međugorje), Grand caffe (Posušje), info pult Mepas Mall-a (Mostar).

Također se mogu kupiti i online preko kupikartu.ba uz -15% popusta za plaćanje Visa karticom, dok su FAN pit ulaznice povoljnije za online kupovinu, nego na prodajnim mjestima i cijena ovih ulaznica iznosi 20KM.

Za fanove koji planiraju doći iz Sarajeva, Odmori u BIH su osigurali prijevoz i ulaznice čiju ponudu možete pogledati ovdje.

Koncert će se održati pod generalnim sponzorstvom BH Telecoma koji svoju društvenu odgovornost iskazuje kroz potporu svim važnim kulturnim manifestacijama u zemlji, pa tako i ovom događaju.