FOTO  ODRŽAN 6. VW MEET Ljubuški ponovno ugostio ljubitelje Volkswagen automobila

VW Meet Ljubuški
Hercegovina.info

Jučer je u Ljubuškom održan šesti, sada već tradicionalni susret ljubitelja jedne od najpoznatijih marki automobila, koji je okupio obožavatelje i vlasnike VW automobila iz BiH i cijele regije. 

'Jer mi to volimo' glavni je moto okupljanja

Sunčano vrijeme i ugodne temperature privukle su više od 1000 posjetitelja koji su došli podržati i provjeriti što je 200 izlagača pripremilo za njih. „Nije jednostavno organizirati ovakvu vrstu događaja, ali se već šest godina za redom trudimo okupiti naše prijatelje i kolege kako bismo proveli jedno poslijepodne uživajući u onome što volimo“, kazao je za Hercegovina.info Mario Zovko, jedan od organizatora događaja, te je istaknuo kako su jedni od većih organizatora događaja ovakvog tipa na cijelom Balkanu, te da sve rade iz 'gušta'.

Kako su nam organizatori ispričali, jučer se u Ljubuškom okupilo 200-ak izlagača koji su pristigli iz svih dijelova regije, od susjednih gradova pa sve do Sarajeva, Bijeljine, Tuzle, Splita, Dubrovnika, Šibenika, Metkovića, Zadra i Beograda. „Kad nešto volite, kilometri vas neće spriječiti da dođete do cilja“, dodao je. 

Uz miris roštilja koji je opijao sva osjetila, posjetitelji su mogli uživati u razgledavanju oldtimera koji su kod onih starijih izazivali nostalgiju, a predstavljeni su i neki najnoviji automobili koji su itekako plijenili pažnju. S obzirom na atmosferu punu veselja i izvrsnu organizaciju događaja, nema sumnje da će se izlagači i posjetitelji ponovno vratiti u Ljubuški. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.